16 Ağustos 2014 Cumartesi

Ne İzledim #3

Günaydın Güzellikler;)
Ne İzledim köşesinde bu haftaki misafir dizim Kiraz Mevsimi.

Öncelikle dizinin künyesi;
Hikayesine kiraz mevsimi aşkın zamanıdır sözü ile giriş yapan senarist Gökhan Horzum  şimdi de genç moda tasarımcısı Öykü’yü (Özge Gürel) sunuyor bize. İstanbul’un tipik orta halli bir mahallesi, baş karakterlerin çıkış noktası olmanın ötesinde direnmekte olduğu değişim ile olayların merkezindedir.Öykü’nün çocukluk aşkı Mete (Dağhan Külegeç) ve onun ortağı Ayaz(Serkan Çayoğlu) arasında yaşadığı aşk ikilemi, yakın arkadaşı Şeyma’nın (Nilperi Şahinkaya) gizli oyunları ile iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Çapkın bekar Ayaz için ise Öykü’nün dünyasına girmesi gönlünü kaptırma riski de taşıyan eğlenceli bir oyun halini almıştır.Öykü hayallerine ulaşmak için çabalarken mahalle ve insanları değişim rüzgarları ile savrulurlar. Kiraz mevsimi değişimin de mevsimidir.


 Kişisel yorumlarıma gelecek olursak aslında klasik gençlik dizilerinden pek bir farkı yok.Çapkın genç ve saf kız karşılaşır,birbirinden nefret eder.Kız çocukluk aşkı olan karakteri en yakın arkadaşına kaptırır.Zengin erkek peşinde koşan karakter vardır vs. genel hatlar bunlardır.Dizide tanınmamış(ya da benim tanımadığım) yüzler var.Elektriği iyi bir dizi.Hikayede bence bazı kopukluklar,kararsızlıklar var ama çok da önemli değil.Kadı kızında da kusur var diyelim:)
Genel olarak okuduğum yorumlar da olumlu.Saat ve günü değişmediği sürece kanala gerekli reytingi sağlar diye düşünüyorum.Ne diyelim.
Ailecek izliyoruz:)
Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder