12 Temmuz 2014 Cumartesi

NE İZLEDİM #1

Herkese selam güzelliklerim:)

Sıkıcı ve evde geçen yaz tatilime biraz olsun renk katmak için kendimi dizi ve filmlere verdiğim doğrudur.Çok iyi bir izleyici değilimdir aslında  ama farklı tip ve karakterleri izlemek çok keyifli.Yani beni etkileyen hikaye değil karakterler...
Karakterlerini sevdiğim ve yeni başlayan bir dizi...

"Kaçak Gelinler"bence yaz akşamlarına uygun eğlenceli ve derin ve içinden çıkılmaz hikayelerle "ayyy bu kimdi yeaaa " dedirten bir dizi değil.
Dizinin konusu 3 gelinin havaalanında karşılaşmasıyla başlar.
Almila-Şebnem-Kainat

Almila burç ve doğal taşlarla ilgilenen ve bir gün falında çıkan "Akif Tatlıcı"yı bekleyen bir karakter.Aradığı aşkı bulamayınca evlenmeye karar verir ve son gelinlik provasında damadın arkadaşı olan Akif Tatlıcı arar ve Almila kendisini İstanbul yolunda bulur.


Şebnem her istediği yapılan ve halasını örnek alan güçlü bir karakter.Nikah masasında damada hamile olmadığını söyler ve damat düğünü terk eder ve Şebnem arkasından İstanbul'a gider.

Kainat ise evlenmek istemediği "Kasap"la nikahından kaçar.Kasap belalı bir karakterdir.Lise aşkı olan oyuncu Ege'yi bulmak için ilk uçağa binip gidecektir.


Vee olaylar 3 gelinlikli kızın fotoğraflarının sosyal medyaya düşmesiyle şenlenir.Eğlenceli ve sıkmayan bir dizi tavsiye edilir :)

5 yorum:

  1. Ben dördüncü bölümde rastladım ve çok keyif aldım Moda'ya aşık biri olduğum için kaçırmadan izleyeceğim

    YanıtlaSil
  2. Çok severek izlediğim dizilerden :) Yeni bölüm gelsin diye gün sayıyorum. Bu arada blogunuzu çok sevdim :)

    YanıtlaSil