23 Temmuz 2014 Çarşamba

RENKLİ DUDAKLAR/SELİN'İN DÜNYASI


Günaydın Kızlar
Bugün misafir günümüz ve yine bir fıstık ile karşınızdayım.Eminim ki bir çoğunuz tanıyordur.Tanışmayanlar için ise linki mevcut :)Mutlaka takip edin seveceksiniz.Lafı uzatmadan sizleri yazısıyla buluşturuyorum...


Herkese merhaba :)
Ben Selin'in Dünyası blogunun sahibesi Selin.
Bu gün sevgili arkadaşım Elif'in bloguna konuk olmaktan mutluluk duyuyorum.

Sizlere bir lipgloss incelemesi anlatmaya çalışacağım. Lancome Juicy Tubes serisinden 22 numaralı Melon'u seçtim. Yaz aylarında ağırlıklı olarak nemlendirici veya parlatıcı kullanıyorum. Ruj tazelemek pek huyum olmadığı için en azından dudaklarımın nemli ve sağlıklı bir görünümde kalmasını istiyorum.




Yaz aylarında makyaj yapmayı sevmeyen, yaptığında ise hafif makyajları tercih eden biri olarak bu lipglossu çok sevdim. Dudaklarım zaten açık pembe renkte, Melon ile sanki kendi ışıltısıymış havasını sağlıyabiliyorum.
Öncelikle size uzaktan bakınca dudağımda nasıl durduğunu göstermek istedim.
O yüzden bu fotoğrafı ekledim.


Ürünün yakından fotoğrafı da böyle. 
Gelelim yapısına.. Her lipgloss gibi ağır bir yapıya sahip. Lakin dudağımda sürekli yapışkan bir his bırakmadı.
Tamamen şeffaf renkte değil, aynı serinin tamamen şeffaf olan glossu da mevcut. Bendeki hafif bir pembelik barındırıyor. Ama dudakta tek başına görünebilecek kadar da yoğun yapıda değil. Belki bir rujun üzerine uygulanırsa o pembeliği görebilirsiniz. Sık sık tazeleme gerektirmiyor. Ve kokusu da gerçekten hoş. 

Bana hediye geldiği için alınan zamandaki fiyatını bilmiyorum maalesef. İnternetten baktığımda da Sevil parfümerideki fiyatının 53,20 olduğunu gördüm. Bir lipglossa verilecek bir fiyat mı derseniz, çekimser kalırım cevap vermekte. Ama Lancome markasını high-end olarak görürseniz uygun fiyatlı diyebiliriz. 

Ürünün çok berektli olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Bol miktarda kullanmama rağmen azalma hızı oldukça düşük. Kullanım ömrünü tamamlayana kadar her gün sürsem de bitirebileceğimi düşünmüyorum :)
Ürün hakkındaki sorularınızı bana mail adresim : selinozbasi@gmail.com adresinden iletebilirsiniz, seve seve cevaplarım. Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Benim bloguma da bekliyorum. Konuk olduğum blogun sahibesi Elif'e de ayriyetten teşekkür ediyorum. Sevgiler..

1 yorum: