13 Mayıs 2014 Salı

RENKLİ DUDAKLAR/BLOG'S MAGAZİNE

Tünaydınnn :)

Kızlarrr tam gaz devam ediyoruz.Her şey yolunda mı?Umarım yolundadır.Bu haftaki misafirim Blog's Magazine.Bakalım bize bugün hangi ruju tanıtacak :)



Herkese merhaba..

Öncelikle "Blog's Magazine" blogunun sahibi olarak böyle cici bir etkinlikte birlikte olduğumuz için çok mutluyum. Bunun için de bu etkinliği başlatan sevgili Elif'e teşekkürlerimi sunuyorum. 

Bugün "Renkli Dudaklar" için severek kullandığım bir marka olan Rimmel London'dan tam da baharlık bir ruj seçtim. İsmi Rimmel London Lasting Finish by Kate. Rengi 02.

Öncelikle ruju ambalajıyla incelemeye başlayalım. Üzerinde Kate Moss’un imzasını taşıyan bu rujların ambalajları bence çok hoş. Özellikle kapağındaki Rimmel London amblemi de hoş bir ayrıntı. Ambalaj plastik ancak bugüne kadar sorun yaşamadım. Kapağında bollaşma, çatlama vs. olmadı.




Şimdi de ambalajın içine bakalım ve sizin için seçtiğim tatlı pembe renk ortaya çıksın.


Rengi çok tatlı değil mi? Yapısı da yumuşacık. Diğer siyah kapaklı mat Kate Moss serisi gibi kuru dudaklarda sorun çıkarmıyor. Mat rujların yeri ayrı da olsa kullanım kolaylığı açısından bu seriyi daha çok sevdim. Kalıcılığı da 4 saate kadar ulaşıyor.



Ruju tek kat uyguladığınızda dahi renk kendini belli ediyor. Fotoğrafta tek kat uygulanmış halini görüyorsunuz. Makyajınızın yoğunluğuna göre tek ya da iki kat uygulama yapabilirsiniz. Ben yoğun makyajlarda iki kat, günlük makyajlarda tek kat kullanmayı tercih ediyorum.

Normalde ruju sürmeden önce daha düzgün bir görüntü için uygun bir renk kalemle dudaklarımı çerçeveliyorum ancak rujun rengini tam olarak görebilmeniz için bugün sadece ruj uyguladım.

Umarım rengi beğenmişsinizdir. Ben severek kullanıyorum. Bahar aylarında vazgeçemediğim rujlar arasındadır.

Son olarak blog sahibine bu güzel etkinliğinde beni misafir olarak kabul ettiği için tekrar teşekkür ediyorum ve yazımı sonlandırıyorum.

Görüşmek üzere..
Renkli ve güzel kalın.



Yazısı için çok teşekkür ederim tam zamanında yolladı ve harika renkle tanıştırdı.Bunu da kesin görmelisin dediğiniz rujlar varsa bu postun altına yorum bırakabilir ya da eyldzelif@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.
                                                                                                                                Sevgiler ...

3 yorum:

  1. ne kadar güzel bir renkmiş öyle <3 <3 ama ben pek öyle pembişleri kullanamıyorum hiç yakışmıyor, sana pek yakışmış güzel günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de çok yakışmış :) seni de beklerim serimize canım :))

      Sil
  2. İkinize de çok teşekkür ederimmmmm canlar :)

    YanıtlaSil